Ny officiell Tools Partner klar

Vi kan nu med glädje meddela att ännu en sponsor är ombord på vår stora satsning på framtidens svenska olympier. Vi har ju sedan tidigare satt upp en målsättning om att vi ska ha en svensk guldmedalj taekwondo senast vid OS 2036 och detta är något vi givetvis jobbar väldigt aktivt för.

Nu har vi fått in en ny sponsor som också kommer att vara vår officiella Tools Partner de kommande fyra åren och det handlar om Lindströms som driver en mycket uppskattad järnaffär stockholm. Vi kan givetvis uppmana alla våra medlemmar att handla där eftersom det är en mycket uppskattad järnaffär som har ett stort och bra sortiment fyllt med produkter av högsta kvalitet.

Vi är såklart mycket glada över att inleda vårt samarbete tillsammans med Lindströms. Projektet som deras sponsorintäkter kommer att användas till handlar om att stärka våra ungdomsledare samt att locka fler ungdomar till sporten.

Det är ungdomarna som börjar med taekwondo idag som kommer att vara aktuella för att realisera målet om ett olympiskt guld vid OS 2036. Men ett annat övergripande mål som är minst lika viktigt är att alla dessa ungdomar ska få idrotta och ha roligt. Att växa som människor och få möjlighet att utvecklas genom idrotten. Givetvis också att få förebilder att se upp till i form av ledare och våra elitutövare, samt att ges möjlighet att bli goda samhällsmedborgare.

För att synliggöra detta samarbete kommer Lindströms att synas här på vår hemsida, i våra sociala kanaler samt givetvis också vid varje tävling som vi på förbundet arrangerar.

Till sist vill vi rikta ett stort tack till alla de ideella krafter som fortsätter att marknadsföra vår sport och som arbetar för att få in fler sponsorer utan att de tjänar en krona på det själva. Det är sådana eldsjälar och ideella krafter som får idrotten och faktiskt hela samhället att fungera och utan er så vore vårt förbund ingenting. Så stort tack till Lindströms och stort tack till alla eldsjälar för allt stöd!