Nytt samarbete och ny cup

Svenska Taekwondo-förbundet har precis annonserat ett nytt sponsoravtal med den välkända tillverkaren av trädgårds- och skogsmaskiner, Husqvarna. Som huvudsponsor kommer Husqvarna att synas på alla landslagsdräkter och vara en stor del av förbundets marknadsföring.

Husqvarna är ett svenskt företag som grundades 1689 och har sedan dess vuxit till att bli en av världens ledande tillverkare av trädgårds- och skogsmaskiner. De tillverkar allt från gräsklippare och motorsågar till trimmer och motorskovlar.

Deras trädgårdsmaskiner är kända för sin höga kvalitet och användarvänlighet, och de erbjuder en mängd olika modeller för olika behov och preferenser. Deras gräsklippare finns till exempel i olika storlekar och med olika motortyper, så att du kan välja den som passar just dina behov bäst.

Husqvarna är också välkända för sina skogsmaskiner, som till exempel motorsågar och trimmer. Deras motorsågar är av hög kvalitet och kan användas av både professionella och hemmabruk. Deras trimmer är också populära för att klippa gräs och buskar på svåråtkomliga ställen.

Med det här nya sponsoravtalet kommer Svenska Taekwondo-förbundet att ha en stark och välrenommerad partner i Husqvarna. Förbundet ser fram emot att samarbeta med företaget och hoppas att det här avtalet kommer att ge både möjligheter och fördelar för båda parter.

Som en del av det nya sponsoravtalet kommer Husqvarna också att instifta en ny turnering som kommer att kallas för Husqvarna Cup. Denna turnering kommer att hållas årligen med start 2024 och kommer att vara en av de mest prestigefyllda turneringarna inom taekwondo i Sverige.

Den första upplagan av Husqvarna Cup kommer att gå av stapeln i Göteborg och kommer att samla Sveriges bästa utövare för att tävla mot internationellt motstånd. Turneringen kommer att vara ett utmärkt tillfälle för utövarna att visa upp sina färdigheter och få möjlighet att mäta sig med de allra bästa.

Svenska Taekwondo-förbundet ser verkligen fram emot att få arrangera den här turneringen tillsammans med Husqvarna. Det kommer att bli en stor händelse för både utövare och åskådare, och förbundet hoppas att Husqvarna Cup kommer att bli en fast punkt på turneringskalendern för många år framöver.