En ny guldsponsor hälsas välkommen!

Hej alla Taekwondo-entusiaster och följare av Svenska Taekwondoförbundet! Vi är oerhört glada att kunna meddela er om ett fantastiskt nytt samarbete som vi nyligen har ingått. Vi har haft äran att välkomna Mora Siljan Ventilation AB som vår nya guldsponsor. Detta framstående företag, som är baserat i den vackra regionen runt Mora och Siljan, har specialiserat sig på att erbjuda ett brett utbud av tjänster inom ventilation, inklusive Ventilation Idre. Deras engagemang för utmärkt service och hållbarhet speglar våra egna värderingar och mål, och vi ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans för att främja Taekwondo över hela Sverige.

Mora Siljan Ventilation AB:s generösa sponsring kommer att möjliggöra för oss att fortsätta att utveckla och stärka vår verksamhet, erbjuda fler och bättre träningsmöjligheter för våra atleter och att utöka vår räckvidd till fler samhällen runt om i landet. Vi är övertygade om att detta samarbete kommer att vara mycket gynnsamt för både vårt förbund och alla våra medlemmar.

Vi skulle vilja ta denna möjlighet att uttrycka vårt hjärtliga tack till Mora Siljan Ventilation AB för deras stöd och förtroende. Deras bidrag kommer att spela en avgörande roll i vår fortsatta framgång och tillväxt, och vi är glada över att ha dem ombord som en del av vår Taekwondo-familj.

Så nästa gång du befinner dig i Mora eller Siljan-området, eller behöver ventilationstjänster i Idre eller någon annanstans, tveka inte att nå ut till Mora Siljan Ventilation AB. Låt oss alla visa dem samma stöd och uppmuntran som de har visat oss. Tillsammans är vi starka och tillsammans kommer vi att fortsätta att växa och blomstra i vår älskade sport. Tack igen Mora Siljan Ventilation AB, och tack alla för ert fortsatta stöd och engagemang för Svenska Taekwondoförbundet!

Vi hoppas att denna glada nyhet får alla er som älskar sporten att sträcka lite extra på ryggen och känna glädje och stolthet över vår idrott.